Giv energi til kontoret!

Ladeløsninger til arbejdspladsen

Begyndelsen på en elektisk fremtid for din arbejdsplads

Efterhånden som efterspørgslen for elektriske køretøjer stiger, og flere og flere overgår til disse, vil behovet for ladeløsninger stige. Som virksomhedsejer er det vigtigt at tilbyde opladningsfaciliteter på arbjedspladsen, for både medarbejdere og besøgende, her er hvorfor:

Bidrag til den grønne omstilling

Ved at installere ladeløsninger på arbejdspladsen, kan du opfordre dit personale til at skifte til elbil og tage en grønnere tilgang til transport. Når man forlader arbjedspladsen med et fuldt opladt køretøj, mindskes de potentielle udfordringer med at finde en lader over natten.

Tiltræk og fasthold talent

Ved at tilbyde ladepladser på arbejdspladsen, viser du din støtte til elektrisk mobilitet og ren transport. Du vil derfor være i stand til at tiltrække en ny generation af talent, der har en lidenskab for målsatte virksomheder.

Bæredygtig identitet

Ved at tilbyde opladningspladser til både personale og gæster, kan du vise dit engagement for at opbygge en grønnere fremtid. Med smarte ladeløsninger leveret af TSG, kan du opbygge en fakturaportefølje til dine elbilsbillister for at sikre, at al energi spores og faktureres i overensstemmelse hermed.