Giv dine kunder et BOOST

Ladeløsninger til detail- og servicebranchen

Din europæiske partner til offentlig ladning

Installation af opladere på hoteller, restauranter, stadiums, indkøbscentre, biografer og supermarkeder vil bidrage til at spille en nøglerolle i at imødekomme den offentlige opkrævningsefterspørgsel fra elbilsbillister i hele Europa. TSG vil finde frem til, hvad den helt rette løsning er for jeres virksomhed, og hvordan lige netop jeres kundegruppes behov kan imødekommes. På denne måde vil de ladestandere der installeres, være lette at bruge, attraktive og forbedre billedet og opfattelsen af ​​din ladestation.

Bliv en fortrukken elbilsbillist destination

Differentier dit brand, gør dine kunders oplevelse endnu bedre, og tag et skridt foran konkurrenterne, ved at give mulighed for at oplade mens dine kunder besøger din butik. Elbilsbilister er loyale over for gode ladeoplevelser, så hvis du vælger den rigtige, vil kunderne komme tilbage igen og igen.

Vidste du: Elbilsbillister bliver længere!!

Uanset om du ejer en restaurant, et supermarked eller en golfbane, er det bevist, at kunder der kan lade sin bil når de besøger din virkosomhed, bliver længere. De bliver længere og bruger flere penge mens de bruger dine opladningsfaciliteter. Forbedr dit forretningsimage og øg afkastet, ved at installere ladestationer. For mere information om dette, spørg TSG!

Ofte stillede spørgsmål om offentlig lading

Kan jeg nemt ændre systemindstillingerne efter installation?

Ja du kan. Hardware, forbindelse osv. Vil forblive de samme, men hvis du foretrækker at stoppe eller begynde at opkræve dine kunder for din service, kan du nemt gøre det. Det samme hvis du eksempletvis ønsker at udvide din service med gratis opladning for udvalgte besøgende.

Koster det altid penge at lade ved en offentlig ladestander?

Nej, det behøver det ikke at gøre. Det er op til dig om du vil opkræve dine besøgende, for at lade deres elbil.

 

Uafhængig, de fleste tilbud og verdensomspændende dækning

Kontakt os, og oplev hvad vi kan gøre for din virksomhed.