Enabling Electric Roadtrips

Køreklare løsninger til hurtigladningsnetværk

Leverer fuld elbils pakke

Med vores hurtigopladningsløsninger gør vi det muligt at rejse over lange distancer med en elbil. Dette giver dine kunder mulighed for at oplade og strække ben på samme tid. Med over 40 års erfaring inden for opbygning af brændstof-, gas- og ladeanlæg, anser TSG sig for at være europæisk førende inden for levering af hurtige ladeløsninger.

Hurtig Ladeløsning

50 kW til 350kW

TSG Charge kan levere et komplet udvalg af løsninger på tværs af vores partnere. Dette gør vi for at sikre at du kan oprette den rette løsning for nu, men også fremtidssikre din løsning på samme tid. Vi har valgt vores partnere på baggrund af, at de alle tilbyder unikke løsninger til hurtigladningsnetværket.

Vores værdsatte partnere til hurtigopladningsprodukter

  • ChargePoint
  • EVBOX
  • Circontrol
  • XCharge

 

Integration med eksisterende systemer

Har du en benzinstation med en Tokheim FuelPOS allerede installeret? Vil du forbinde FuelPOS til dine opladere? Intet problem. TSG har samarbejdet med vores partner, Dover Fueling Solutions, om at skabe forbindelsen mellem FuelPOS & EV opladningssystemer – så dine kunder får en uændret oplevelse når de besøger din station. Betalinger, justeringer af prisskilte og prismodeller kan alle indstilles for elbilskunder i FuelPOS.