Løsninger til din elektriske flåde

Holder dig kørende!

Løsninger til Afleveringstransport / Busterminaler/ Biludlejning / Taxaer

I takt med at den europæiske regeringspolitik arbejder for at begrænse brugen af ​​ICE-biler i byområder, vil konvertering af din flåde til elbiler, fremtidssikre din virksomhed og gøre den økonomisk levedygtig fra et TCO-perspektiv. Med en eksisterende kundebase på over 10.000 lokationer, spredt over 29 lande, har TSG en unik position på markedet. Derfor kan vi hjælpe dig med at foretage den gradvise overgang fra traditionelt brændstof til elektricitet, med vores multi-energiløsninger.

Busterminaler

Med reduceret forurening (både støj og forurening), er el-busser ved at blive et populært svar på udfordringer i storbyer og offentlig transport. Ved at forstå jeres kørselsmønstre, ruter og daglige afstande, kan TSG skabe en elektrisk løsning, der er skræddersyet til hvert af jeres terminaler. Dette vil sikre, at den gradvise overgang fra brændstof til elektricitet, bliver håndteret på den medst optimale måde.

Afleverings logistik

TSG Charge arbejder sammen med jer, for at designe den mest ideelle løsning, så det er muligt for jeres nye flåde af varevogne, at vende tilbage til basen og oplade på bestemte tider. Vi kan hjælpe med at levere intelligente løsninger, såsom Dynamisk Last Balancering (DLM), til at hjælpe jer med at kontrollere den strømmæssige belastning på jeres ejendom, også når din flåde vokser.

Biludlejning

Når du investerer i en elektrisk flåde med henblik på udlejning, har du brug for en intelligent løsning, som giver dig mulighed for at administrere både din eksisterende og din nye flådes brændstofbehov. Der skal også tages hensyn til den løsning der leveres til slutkunden, føreren. Hvor skal de oplade? Hvordan skal de oplade? TSG har svarene på disse spørgsmål, for at lette din overgang til el-biler.

Taxiflåder

Forbedr dine taxachaufførers arbejdserfaring med jævnere kørsel, mindre støj, mere teknologi og gladere kunder – Go Electric! TSG vil samarbejde med dig for at forstå skiftmønstre, din køretøjsflåde og deres specifikke opladningskrav for at sikre, at din taxaflåde er tilgængelig til enhver tid.