Leverer ladeløsningsvedligeholdelse i hele Europa

Just around the corner, everywhere

Efterhånden som ladeoperatører investerer stærkt i ladestandere i hele Europa, bliver behovet for vedligeholdelsespartnere mere og mere udbredt i industrien. TSG er en erfaren vedligeholdelsesvirksomhed, med teknikere strategisk placeret rundt omkring i Europa. Dette har vi for at sikre, at vi kan imødekomme branchens førende responstider og SLA'er, samt levere alt arbejde efter den højeste HSSE-standard. TSG tilbyder to forskellige typer serviceniveauer ift. vedligeholdelse af ladestandere:

1. Forebyggende
2. Korrigerende

Forebyggende vedligeholdelse

Uanset om det er proaktiv vedligeholdelse af din ladestation eller vedligeholdelse af tilstand og funktionalitet, er det afgørende at have en forebyggende vedligeholdelsespartner som TSG, til at tage sig af dine ladestationer. Dette er vigtigt for at sikre den bedste ladeoplevelse for billisten, og også sikre, at dine ladestationer er i drift så længe muligt.

Korrigerende vedligeholdelse

TSG har brugt over 30 år på at opbygge et af de mest omfattende multi-energy service- og vedligeholdelsesnetværk i hele Europa. Vi leverer til stramme tidsplaner, og prioriterer altid sundhed og sikkerhed højt, for at sikre både personalets og kundernes sikkerhed til enhver tid. Da efterspørgslen efter elbilsladere stiger, er en partner som TSG vigtig for at sikre, at dit ladenetværks oppetid er højt og kundeoplevelsen fremragende.